Lunch

Heb je een vergadering of een team-buildings dag (misschien wel ergens op locatie) of een feestelijke lunch om je verjaardag te vieren en wil je lekker en voedzaam lunchen? *Tinto zorgt ervoor dat de groep na de lunch weer met hernieuwde energie aan de slag kan en dat mensen met blije buikjes weggaan.

  • Lunchen met een broodje, heerlijke soep of salade
  • We koken op locatie
  • Bereiding en bediening door *tinto en desgewenst verzorgen we ook de aankleding
  • Altijd eten dat past bij het thema van de dag

Mogelijk vanaf 5 personen.

Afhankelijk van de gelegenheid zorg ik ervoor dat de tafel gezellig gedekt is en serveer ik een voedzame, gezonde maar bovenal smakelijke lunch. Je kunt hierbij denken aan grote schalen met heerlijke vegetarische broodjes met Doperwten crème en hollandse geitenkaas of juist een pittige spaanse Pan con tomate y chorizo. Of ga voor een goed gevulde en kruidige Marokkaanse wortelsalade of een frisse Courgette/waterkerssoep met een kaasige tostistick erbij. Dit zijn maar wat ideetjes.. Heb je iets anders in gedachten? Mail me, dan maken we samen een goed menu!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s