Crew-catering

Meer info over Crew- catering

Ik ken de theater- en festivalwereld van binnen en buiten en weet hoe hard er gewerkt wordt achter de schermen. Omdat je niet kunt werken op een lege maag, helpen wij graag mee door de crew een goed maaltje voor te schotelen. Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker en voedzaam voor een fijne prijs!

  • Gezonde en genereuze lunches
  • Flexibiliteit en meedenken
  • Catering op locatie
  • Een tevreden crew die er weer tegenaan kan!

Mogelijk vanaf 10 personen.

Denk bij een crew-lunch bijvoorbeeld aan een goed gevulde Mediterrane rijstsalade met veel groentes en feta. Een goede balans van vitamines, smaak en de nodige koolhydraten om weer snoeihard door te kunnen werken! Ook lekker is een volle en romige Soep met een goede tosti erbij. Of een overvolle schaal broodjes: lekkere (niet truttige) vega(n)-varianten zoals Geitenkaas met spicy spinazie en champignon of een Spicy tempé wrap met sriracha en avocado. Het zijn maar wat ideetjes.. Zie jij het anders voor je? Stuur me gerust een mail!

Eerder verzorgde ik al eten achter de schermen bij: Over het IJ Festival, Festival 5D, Ostade Theater, VEEM House of performance, Corrossia theater, theaterfestival de Parade en een aantal gezelschappen. Ik kan (vanuit huis) ook mee touren als jullie door het land spelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s